Blog update 2020

Hallo iedereen!

Ik ga even een moment nemen om terug te blikken naar de startperiode. En om toe te lichten waar ik heen wil met deze blog, welke thema’s of onderwerpen je mag verwachten.

Toen ik prettyintospace begon, had ik de intentie om wekelijks 2 blog posts te schrijven! Voor het online schrijven legde ik de lat voor mezelf erg hoog, hallo perfectionist.  Ik had een 40 tal drafts geschreven (tot op de dag van vandaag nooit gepubliceerd) ter voorbereiding van alles. Des te meer drafts ik maakte, hoe meer het een mix werd van uitgekotse brei van “wat ik dacht wat dat mensen graag zouden lezen” en een journal. Ergens tussen die twee moest ik inboeten aan authenticiteit. Met goede moed begon ik aan het uitbouwen van de site. Dat duurde welgeteld 6 weken tot het blog treintje vertraagde tot stilstand.

Hoe kon ik dan ook weten dat mijn leven een paar weken daarna volledig op zijn kop zou staan?  Een kindje op komst en alle zwangerschaps onrust die erbij komt kijken.  Na de bevalling zal ik wel tijd hebben om mijn blogs te posten, dacht ik. Wat een grote grap. Ouderschap is erg intens. Nu mijn dochtertje bijna 1,5 jaar is beginnen we op een goed ritme te komen. Tijd voor mezelf vinden is geen evidentie meer, maar hier ben ik dan toch even een blogje aan het posten.  Moederschap is zeker een thema dat vaker aan bod zal komen, niet dat ik een typische momblogger wil zijn. Maar alle interessante of zelfs moeilijke ervaringen zijn het zeker waard om te delen.

De laatste jaren ben ik steeds bewuster aan het omgaan met mijn consumptie gedrag (zoals vele anderen). Zonder over te komen als een ecologische nazi is mijn koopgedrag 180°  gedraaid. Als ik het allemaal eerder had geweten wat de alternatieven waren had ik het misschien al eerder gedaan… Graag wil ik via de blog tips geven om duurzamer te leven #sustainablelifestyle

Aangezien we in deze crisis van 2020 heel gelimiteerd zijn in het reizen. Geloof ik niet dat er nog snel nieuwe travel posts komen. Niet dat ik geen inspiratie of ervaringen wil delen, het is gewoon niet de juiste moment om hier energie in te steken. (of zou ik dit wel doen zodat je lekker even kan wegdromen?)  – als dat zo is, laat het me zeker weten)

Bij het volgende thema spiritualiteit, ben ik geen expert, maar mijn kanalen staan open om hier zo veel mogelijk informatie over te verzamelen en te delen. Spiritualiteit werd als kind thuis met de paplepel  meegegeven. Hoewel het altijd bijgebleven is, zijn er toch serieuze gaten ontstaan tijdens het opgroeien. Wat ik mooi vind aan spiritualiteit is dat het voor iedereen een andere invulling kan hebben, het kan zelfs over verschillende religies, volken, culturen zo anders zijn en toch een soort van zelfde fundering hebben. Ben ik zweverig? Helemaal niet. Maar ik ben wel erg nieuwsgierig wat al die kennis inhoud en kan betekenen voor mezelf. 

Foto via etsy gevonden op : https://pin.it/3czP58S

Om af te sluiten wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties en berichtjes die ik mocht ontvangen tot hier toe! Ik weet da de meeste van jullie via Instagram hier terecht komen. Hoewel ik het vaak mis om erg actief te zijn op de socials, vind ik de rust en quality time met het gezin net iets leuker. Eens de balans weer wat in evenwicht is zal ik wie weet meer actief zijn op de socials. Intussen ga ik meer delen met jullie hier op de blog.

Veel liefs,  Prissy

Betere dagen in Bali (met baby buik)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.