OOTD Feestdagen


Feestdagen om de hoek, maar nog geen outfit? Hier zijn alvast enkele leuke toppers om ideeën op te doen! Hier vind je een selectie van de gaafste satijnen (of lace) items terug.En helemaal in een sustainable fashion jasje!

#eco #ethical #outfitinspo

AMUR: A Mindful Use of Resources.

Stijlvol met een prijskaartje, maar oh zo hemels mooi. Fashion recht vanuit hartje New York, maar niet ten koste van de omgeving. We LOVE Amur. http://www.amur.com/

Op zoek naar een asymmetrische croptop dan heeft Amur de Carmen top. Deze top heeft een satijnen stofje en een “dubbel” bandje. Heerlijk!

De mila dress maakt de combinatie van classic én flirty waar. De lace afwerking met doorschijnende stukken zijn fantastisch. De rok heeft een extra ruffle detail. De naya dress is pure rock-n-roll. Met cut out sleeves en x cross ruches Hoewel deze 100% van polyester is, geeft amur wel aan dat dit uit gerecycleerde materialen vervaardigd is. (Pastiek flessen) . De Ella top is een elegant stuk dat goed te combineren valt voor elke gelegenheid. Door de satijnen stof, vind ik deze echt party proof. Kijk ook even naar het detail op de mouwen!

Pink Lauren blazer is amazingly smooth! Geweldige fit en fabrics. Met een satin feel steel je de show op een hele comfy manier! Renee pant is in dezelfde blush, als de Lauren blazer. Perfect te combineren. Het satijnen broekie past ook heel goed met een zwarte top. En nee het ziet er niet uit als een pyjama. Afbeeldingen zijn eigendom van AMUR

Reformation

Amerikaanse mode met nadruk op duurzaamheid van A tot Z (dat claimen ze toch). Hun refscale laat zien wat de ecologische voetafdruk is van productie tot verkoop. Dit kan je gewoon op hun website bekijken. Ze proberen duurzaam te zijn op elk vlak van hun bestaan. Hun bedrijfsvisie en missie is hier mooi op aangepast.

De girl next door look bekom je met deze Piper Dress.

Een satijnen topper in meerdere kleurtjes! De Nora Dress heeft een kleine décolleté én een leuke bow tie.

Nora dress Groen

Wie een elegante satijnen jurk wil en niet bang is om wat cleavage te tonen is deze Nicola Dress a dream come true. Weer beschikbar in meerdere kleuren. Deze twee zijn mijn favoriete

Kinomo styled mouwen en een split maken de Hedi Dress compleet.

Afbeeldingen zijn eigendom van Reformation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.